Sponsor

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Filistin 1917-2014

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2012/11/rothschild-hanedanlg-filistin-ve-yeni.html

Dostlar üstteki blog yazısında; siyonizm, Rothschildler, yeni dünya düzeni, İsrail'in kuruluşu vb... çok detaylı bi şekilde anlatılıyor. Ben direk konuya geleyim o zaman.

Dostlar herkes İsrail tarafından bakarken olaya ben biraz Filistin tarafından bakmak istiyorum. Osmanlı Devleti 1917-18 yılları arası Filistin'de İngilizlere karşı çok ağır bi yenilgi aldı. Bu yenilgileri almasının en büyük sebebi de ihanettir dostlar. İngilizler Suriye Irak Hicaz Filistin halklarına kendi topraklarını kendi bağımsızlığını vaad ettiler. Bunlarda aman İngiliz amcamız bize devlet kuracak püü Osmanlı kaka Osmanlı diyip askerlerimizi kılıçtan geçirdiler. Ve Araplar da İngilizler de isteklerine ulaştılar. Daha sonra ki yıllarda Araplar İngiliz sömürgeciliğinin esiri oldular. Ama İngiliz hükümetine yakın ve siyonist emelleri olan bi aile Kudüs topraklarını satın almak istedi ve aldı da. Aslında 1917 yılında daha bu mektuplaşma yapılmış.
  
İngiltere dış işleri bakanı danışmanının Rothschildlere attığı bi mektup arkadaşlar Filistin'de bir siyonist devleti kurulmasını gerektiğini siyonist federasyonuna bildirme ricası tabi İngilizlerin buna destek olacağını bildiriyo. 
Neyse dostlar bu konu üzerinde fazla durmuyorum yukarıda verdiğim adreste çok detaylı olarak siyonizm anlatılıyor zaten.

Ayrıca belirteyim bu günlerde faşist söylemler duyuyorum bi ünlümüz yazmış millette gaza gelip çoşturmuş twitterdan falan ama dostlar her yahudi siyonist değildir. İsrail bi siyonist devleti tamam ama Avrupa'da veya Amerika'da yaşayan ve İsrail'in bu yaptıklarını kabul etmeyen ve onların siyonist olduğunu söyleyen onbinlerce yahudi insan vardır.

Bu fotoğraflarda ki adamlar yahudi ve filistinin özgürlüğü için yürüdüler önlerinde ki pankartları çat pat ingilizcesi olan biri okuyabilir herşey açık faşistliğe de gerek yok.
 

Gelelim bu güne. Bu gün Gazze'de toplar patlatıyor, çocuklar ölüyor, üzülüyoruz. Kendi topraklarında terörist ilan edilen insanlara cidden üzülüyoruz. Ama ben kendimi bildim bileli İsrail canı sıkıldığında bi sebep buluyor ve Gazze'yi bombalıyor. Ve bütün dünya bunu izliyor. Şu "one minute" çıkışının çok kadar orjinal bir fikir olduğunu düşünmüyorum bence tasarlanmış bir şeydi çünkü şu tapeler çıkmadan önceye kadar hükümetimiz ABD ile son derece yakın ittifak bir hükümetti. ABD ile ittifak olmuş bi ülke İsraille ve siyonizm le ittifak olmuştur bu kadar açık ve net. Ve bence o söylem Erdoğan'ı BOP projesinde Araplara da liderlik etmesi için tasarlanmış bi olaydır. Çünkü bu olaydan sonra Orta-doğuda ki her ülkede Erdoğan tezahüratları yapılmıştır. Konu değişti pühh döneyim kendi konuma.

Dostlar http://www.zaman.com.tr/dunya_filistinli-bakan-osmanli-ya-ihanetin-bedelini-oduyoruz_51830.html
Filistin devlet bakanı bile söylemiştir bunu zamanında "ihanetin bedelini ödüyoruz". Evet bence de ihanetin bedelidir bu ama böyle deyip geçiştiremem geçiştiremeyiz bu sadece Müslüman olmakla alakalı değil bu insan olmakla alakalı bir şey ve insan olmanın gereği merhamettir dostlar bir gün herşey güzel olur umarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder